Σχολεία Ελεύθερης Κατάδυσης

Όταν η τελειότητα συνυπάρχει με την ασφάλεια ... τότε η κατάδυση είναι ελεύθερη !!!

Η ελεύθερη κατάδυση, με φυσικό τρόπο κρατώντας την αναπνοή μας, είναι ο πιο διαδεδομένος και άνετος τρόπος για να χαρούμε τη θάλασσα και να επισκεφθούμε το βυθό χωρίς περιορισμούς από ειδικό και βαρύ εξοπλισμό. Στο πλαίσιο της ελεύθερης κατάδυσης περιλαμβάνονται πολλές δραστηριότητες όπως η υποβρύχια αλιεία και σκοποβολή, η περιήγηση στο βυθό, η Υ/Β φωτογραφία, βιντεοσκόπηση κ.λπ. Η εκπαίδευση από τη FREE BLUE, είναι δομημένη με τρόπο ώστε το ξεκίνημα να είναι εύκολο και απλό. Σε ανώτερο επίπεδο υπάρχουν εξειδικευμένα σχολεία για τις απαιτήσεις των έμπειρων δυτών.

Σχολεία - Επίπεδα

ΕΠΙΠΕΔΟ 1 - ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ

Το 1ο επίπεδο είναι εισαγωγικό σχολείο στην ελεύθερη κατάδυση και απευθύνεται σε όσους δεν έχουν καμία εμπειρία στην ελεύθερη κατάδυση ή σε αυτούς με μικρή εμπειρία. Προσφέρεται φιλικά, εύκολη και γρήγορη αλλά ποιοτική εκμάθηση ώστε ο νέος δύτης να κινηθεί, άμεσα, με ασφάλεια στο υποβρύχιο περιβάλλον.

 • Συνολική διάρκεια εκπαίδευσης: 5 ημέρες
 • Θεωρητική: 10 ώρες
 • Πρακτική: 12 ώρες
ΕΠΙΠΕΔΟ 2
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Στο σχολείο 2ου επιπέδου προσφέρονται εξειδικευμένες γνώσεις σε θεωρητικό επίπεδο και τεχνικές σε πρακτικό επίπεδο ώστε ο δύτης να οδηγηθεί ασφαλής, σε θεαματική βελτίωση των επιδόσεών του και της τεχνικής του.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι δύτες που αποφοίτησαν με επιτυχία από το σχολείο του πρώτου επιπέδου , έχουν αντίστοιχο πτυχίο άλλης σχολής ή είναι εμπειρικά καταρτισμένοι.

 • Συνολική διάρκεια εκπαίδευσης: 5 ημέρες
 • Θεωρητική: 12 ώρες
 • Πρακτική: 12 ώρες
ΕΠΙΠΕΔΟ 3
Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ

Πρόκειται για το ανώτερο σχολείο ελεύθερης κατάδυσης του FDI.Η τελειότητα είναι συνυφασμένη με την απόλυτη ασφάλεια, η οποία αποτελεί και το βασικό μέρος της εκπαίδευσης αυτού του επιπέδου. Σε θεωρητικό επίπεδο εξαντλούνται όλα τα θέματα που αφορούν την ελεύθερη κατάδυση. Η ύλη και η πρακτική αυτού του επιπέδου είναι αντίστοιχη με αυτή των εκπαιδευτών. Οι επιδόσεις του δύτη έπειτα από την αποφοίτησή του μεγιστοποιούνται. Οι απόφοιτοι είναι πλήρως εκπαιδευμένοι και τεχνικά καταρτισμένοι ελεύθεροι δύτες.

 • Συνολική διάρκεια εκπαίδευσης: 10 ημέρες
 • Θεωρητική: 25 ώρες
 • Πρακτική: 16 ώρες
Δίκαια λοιπόν, ο απόφοιτος του 3ου επιπέδου χαρακτηρίζεται ως τέλειος ελεύθερος δύτης, αφού κατέχει πολύ υψηλές επιδόσεις με κυρίαρχο στοιχείο την ατομική του ασφάλεια και όχι μόνο, όντας γνώστης της εξειδικευμένης διάσωσης για δύτες, σε οποιεσδήποτε συνθήκες.
Με ενδιαφέρει
στείλτε μας τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας !
    +30 2310 912488

  Ψαροντούφεκο

  Ψαροτούφεκα όλων των τύπων Λαστιχοβόλα, Αεροβόλα, Ξύλινα, Carbon, στις καλύτερες τιμές, ετοιμοπαράδοτα. Ψαροτούφεκα Pathos, Apnea RAYO, Mares, C4, Riffe, Bucanero, Meandros, Salvimar, XDive

  Σχολεία Ελεύθερης Κατάδυσης

  Η ελεύθερη κατάδυση, με φυσικό τρόπο κρατώντας την αναπνοή μας, είναι ο πιο διαδεδομένος και άνετος τρόπος για να χαρούμε τη θάλασσα και να επισκεφθούμε το βυθό χωρίς περιορισμούς από ειδικό και βαρύ εξοπλισμό. Στο πλαίσιο της ελεύθερης κατάδυσης περιλαμβάνονται πολλές δραστηριότητες όπως η υποβρ...

  Σχολή Ταχυπλόων Σκαφών

  Πολλά χρόνια τώρα, «γράφουμε» χιλιάδες μίλια σε μικρά και μεγάλα ταξίδια αντιμετωπίζοντας διάφορες καταστάσεις και αποκτώντας εμπειρίες και γνώσεις που απλόχερα μεταδίδουμε στους εκπαιδευόμενους. Η πολυετής επαφή μας με τη θάλασσα και τα ταχύπλοα, σε συνδυασμό με τις ειδικές γνώσεις πανεπιστημιακ...

  Μενού
  Close

  Καλάθι Αγορών

  Recently Viewed

  Close

  Καλωσήρθατε !

  Ο κωδικός θα αποσταλεί στο email σας.

  Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε αυτόν τον ιστότοπο, για τη διαχείριση της πρόσβασης στον λογαριασμό σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στην πολιτική απορρήτου.

  Έχετε ήδη λογαριασμό?

  Close

  Close

  Categories