Ψαροντούφεκο – Κατάδυση – Σκάφος – Camping

… με γνώσεις και εμπειρία!

Στο κατάστημά μας, το οποίο λειτουργεί από το 1999, θα βρείτε προϊόντα όλων των μεγάλων οίκων του εξωτερικού αλλά και της ελληνικής αγοράς για το ψαροντούφεκο, την κατάδυση, τo ψάρεμα και την κατασκήνωση (camping). Οι δραστηριότητες αυτές απαιτούν επώνυμο και εξειδικευμένο εξοπλισμό.
Η εξειδίκευσή μας στο χώρο του υποβρυχίου κυνηγιού θα ενισχύσει τις γνώσεις σας για τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείτε και θα σας εξασφαλίσει συγκεκριμένες προτάσεις για τη βελτίωσή του.
Η μεγάλη μας γκάμα σε προϊόντα αλιείας θα σας βοηθήσει να απολαύσετε το ψάρεμα επιφανείας με προϊόντα, που ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των μεσογειακών θηραμάτων, και καλύπτουν όλες τις νεότερες αλλά και παραδοσιακές τεχνικές ψαρέματος.
Οι προτάσεις μας για την κατασκήνωση (camping) και τη διαβίωση στην ύπαιθρο θα σας βοηθήσουν να χαρείτε τη φύση με ασφάλεια, άνεση και υγιεινή.
Οι γνώσεις μας και η εμπειρία μας, σε συνδυασμό με το φιλικό περιβάλλον του χώρου μας, είναι στη διάθεσή σας για την πραγματοποίηση πετυχημένων επιλογών, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Ψαροντούφεκο

Ψαροτούφεκα όλων των τύπων Λαστιχοβόλα, Αεροβόλα, Ξύλινα, Carbon, στις καλύτερες τιμές, ετοιμοπαράδοτα. Ψαροτούφεκα Pathos, Apnea RAYO, Mares, C4, Riffe, Bucanero, Meandros, Salvimar, XDive

Σχολεία Ελεύθερης Κατάδυσης

Η ελεύθερη κατάδυση, με φυσικό τρόπο κρατώντας την αναπνοή μας, είναι ο πιο διαδεδομένος και άνετος τρόπος για να χαρούμε τη θάλασσα και να επισκεφθούμε το βυθό χωρίς περιορισμούς από ειδικό και βαρύ εξοπλισμό. Στο πλαίσιο της ελεύθερης κατάδυσης περιλαμβάνονται πολλές δραστηριότητες όπως η υποβρ...

Σχολή Ταχυπλόων Σκαφών

Πολλά χρόνια τώρα, «γράφουμε» χιλιάδες μίλια σε μικρά και μεγάλα ταξίδια αντιμετωπίζοντας διάφορες καταστάσεις και αποκτώντας εμπειρίες και γνώσεις που απλόχερα μεταδίδουμε στους εκπαιδευόμενους. Η πολυετής επαφή μας με τη θάλασσα και τα ταχύπλοα, σε συνδυασμό με τις ειδικές γνώσεις πανεπιστημιακ...

Μενού
Close

Καλάθι Αγορών

Recently Viewed

Close

Καλωσήρθατε !

Ο κωδικός θα αποσταλεί στο email σας.

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε αυτόν τον ιστότοπο, για τη διαχείριση της πρόσβασης στον λογαριασμό σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στην πολιτική απορρήτου.

Έχετε ήδη λογαριασμό?

Close

Close

Categories