Ψαροντούφεκο – Κατάδυση – Σκάφος – Camping

… με γνώσεις και εμπειρία!

Στο κατάστημά μας, το οποίο λειτουργεί από το 1999, θα βρείτε προϊόντα όλων των μεγάλων οίκων του εξωτερικού αλλά και της ελληνικής αγοράς για το ψαροντούφεκο, την κατάδυση, τo ψάρεμα και την κατασκήνωση (camping). Οι δραστηριότητες αυτές απαιτούν επώνυμο και εξειδικευμένο εξοπλισμό.
Η εξειδίκευσή μας στο χώρο του υποβρυχίου κυνηγιού θα ενισχύσει τις γνώσεις σας για τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείτε και θα σας εξασφαλίσει συγκεκριμένες προτάσεις για τη βελτίωσή του.
Η μεγάλη μας γκάμα σε προϊόντα αλιείας θα σας βοηθήσει να απολαύσετε το ψάρεμα επιφανείας με προϊόντα, που ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των μεσογειακών θηραμάτων, και καλύπτουν όλες τις νεότερες αλλά και παραδοσιακές τεχνικές ψαρέματος.
Οι προτάσεις μας για την κατασκήνωση (camping) και τη διαβίωση στην ύπαιθρο θα σας βοηθήσουν να χαρείτε τη φύση με ασφάλεια, άνεση και υγιεινή.
Οι γνώσεις μας και η εμπειρία μας, σε συνδυασμό με το φιλικό περιβάλλον του χώρου μας, είναι στη διάθεσή σας για την πραγματοποίηση πετυχημένων επιλογών, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Μενού
Close

Καλάθι Αγορών

Recently Viewed

Close

Καλωσήρθατε !

Ο κωδικός θα αποσταλεί στο email σας.

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε αυτόν τον ιστότοπο, για τη διαχείριση της πρόσβασης στον λογαριασμό σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στην πολιτική απορρήτου.

Έχετε ήδη λογαριασμό?

Close

Close

Categories